Cadeaubon Bos is het leukste cadeau van IJmuiden

Zoekt u een leuk cadeau? Dan bent u bij Bos aan het juiste adres. Naast de Bos cadeaubon, doen wij als enige restaurant in IJmuiden mee met Gift for You. Met deze verrassende restaurant cadeau card schenkt u een smakelijk etentje in ons heerlijke etablissement. Dat is toch veel leuker dan het geven van een stropdas of doos bonbons!

De waarde van de bonnen kunt u uiteraard zelf bepalen. Zo kunt u ervoor kiezen of u met de Bos cadeaubon een bepaald bedrag schenkt of juist één van onze leuke arrangementen. Verras uw vriend(in) eens met een leuke high tea of workshop taart maken. En is uw buurman, vader of zoon jarig? Maak hem blij met een heerlijke bierproeverij of een heerlijk theater met Bos menu.

Cadeaubon IJmuiden Badminton BC IJmond sponsor restaurant Bos Kookt
Cadeaubon IJmuiden Badmintonclub IJmond restaurant Bos Kookt sponsoring
Cadeaubon IJmuiden BC IJmond restaurant Bos Kokt sponsor

Dinerbon nieuwe leden Badmintonclub IJmond
Bos Kookt is tevens sponsor van badmintonclub IJmond. Speciaal voor nieuwe leden hebben wij een leuke actie. Meldt u zich als badmintonner aan bij BC IJmond? Dan ontvangt u een dinerbon van Bos Kookt ter waarde van liefst 50 euro! Wilt u meer weten over deze geweldige aanbieding? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kunt u straks genieten van een zeer gezellig avondje uit in ons restaurant aan de Groeneweg 80 in IJmuiden!

Cadeaubon IJmuiden
Wilt u de feestelijke bon van Bos Kookt cadeau doen? Neem dan contact met ons op en wij verzorgen graag uw smakelijke surprise! Wilt u meer informatie over de Gift for you cadeaupas? Klik dan even naar onze pagina op de website van Gift for you.