Op het moment hebben wij geen taartenworkshops. 

 

Workshop taart maken in IJmuiden bij Bos

Bij Bos Kookt serveren wij u de heerlijkste gerechten. Maar als u zèlf eens iets lekkers wilt maken, kunt u ook bij ons terecht! Zo hebben wij een heel gezellige workshop taart maken. Waarbij u zelf aan de slag gaat en het heerlijke eindresultaat natuurlijk mee naar huis mag nemen. Dus kom met uw vriend(inn)en en/of familie langs bij Bos aan de Groeneweg 80 in IJmuiden. En geniet van dit even gezellige als lekkere (groeps)uitje.

Vindt u het leuk om creatief bezig te zijn en iets moois te maken? Of zoekt u een laagdrempelige activiteit voor een kinderpartijtje of vrijgezellenparty? En houdt u ook nog eens van lekker smikkelen? Dan is onze workshop taart maken echt iets voor u.

Gezellig uitje
Tijdens de workshop taart maken leert u aan de hand van Marjolijn de Pagter de grondbeginselen. Hoe vult, bekleedt en decoreert u een taart? En hoe werkt u alles fraai af met kleurige marsepein? U zult aan het eind van de workshop naar huis gaan met een heerlijke en prachtige taart. Bovenal heeft u dan een heel leuke middag of avond gehad! De workshop duurt ongeveer drie uur en gaat door vanaf 4 personen. De taartworkshop is te boeken op dinsdag, woensdag en zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur. Op de zondag hebben we ruime mogelijkheden, want dan kunt u tussen 12.00 tot 22.00 uur terecht. Ook de maandagavond (19.00-22.00 uur) is beschikbaar. De kosten bedragen € 30,- per persoon. Dit is inclusief thee of koffie én een lekkere versnapering.

Workshop taart maken IJmuiden Crealijn Bos
Workshop taart maken IJmuiden cupcakes Crealijn Bos Kookt

Kinderpartijtje: cupcakes bakken en versieren
We hebben tevens de mogelijkheid om kinderpartijtjes te organiseren. De kinderen gaan eerst in kleine groepjes de professionele keuken in en maken zelf, aan de hand van een recept, het cupcakebeslag. Terwijl de cupcakes in de oven staan, versieren de kinderen de doos waar de cakejes in zullen komen en krijgen ze wat lekkers. Als de cupcakes klaar zijn, mogen de kinderen ze gaan versieren met marsepein. Na afloop gaan ze met 6 fraai versierde cupcakes naar huis. Kosten voor het partijtje zijn €15,00 pp. En heeft u speciale wensen? Neem dan graag even contact met ons op. Dan kunnen we samen met u alle mogelijkheden bespreken.’

Workshop taart maken en lunch
De workshops en kinderpartijtjes worden gehouden bij restaurant Bos Kookt in IJmuiden. Daarom kunnen we deze arrangementen uitstekend combineren met een hapje en een drankje. Bij de workshop taart maken, kunnen we bijvoorbeeld starten met een lekkere lunch. Deze zal bestaan uit een rijkelijk belegd broodje vlees, vis of vegetarisch/ veganistisch. We serveren daar tevens een vers vruchtensapje bij. Voor de optie van deze lekkere lunch bedragen de additionele kosten € 7,50. Bij het kinderpartijtje kunnen de kinderen voor €2,50 extra patatjes met een snack nuttigen.

Met diner
Het is bovendien mogelijk om op maandag en zondag een heerlijk diner bij te boeken. Op maandag kan dit voorafgaand aan de workshop. Het dineren start dan om 18.00 uur. ‘s Zondags kan dit worden ingepland naar keuze. Het diner bestaat uit een keuzemenu. Informeer graag hiernaar tijdens het reserveren. De additionele kosten voor het dineren bedragen € 30,-. Dat is inclusief koffie en twee drankjes naar keuze.

Meer informatie en reserveren
Wilt u meer weten of een reservering maken? Neem dan contact met ons op. (hans@boskookt.nl)