‘Onze pubquiz is wereldberoemd in IJmuiden’

Houdt u van de combinatie van gezelligheid en een quiz? Kom dan eens langs bij de in IJmuiden wereldberoemde Bos pubquiz. En wordt uw team de winnaar? Dan ontvangt u bovendien onze hoofdprijs van 50 euro!

Wist u dat bij zeepaardjes juist het mannetje zwanger wordt en de vlo liefst 200 keer zijn eigen hoogte omhoog kan springen? Wie was ook al weer de hoofdrolspeler in de Monty Pythons-film Life of Brian? En wist u dat Columbus dacht dat hij in India was toen hij in 1492 Amerika ontdekte? Deze kennis en andere leuke feitjes zouden u zo maar eens van pas kunnen komen tijdens de populaire Bos Pubquiz.

Pubquiz is altijd gezellig
De pubquiz wordt maandelijks georganiseerd en staat onder leiding van de immer enthousiaste Nel Luiken. Het is een algemene kennisquiz, waar naast de actualiteit tevens vragen worden gesteld over onderwerpen als muziek, natuur, sport en geschiedenis. Maar ook films en cultuur & wetenschap zouden zo maar aan bod kunnen komen. Naast de ‘strijd’ om de hoofdprijs is de gezelligheid en het genieten van een drankje natuurlijk minsten zo belangrijk.

Derde zondag van de maand De Bos Pubquiz wordt (in principe) elke derde zondag van de maand gehouden. U kunt als team (met 2 tot 5 spelers) deelnemen. Het inschrijfgeld bedraagt slechts 4 euro per persoon. De eerste prijs is een mooi geldbedrag van 50 euro.

Lekkere daghap
Ons etablissement aan de Groeneweg 80 in IJmuiden is de plaats van handeling. De inloop is vanaf 15.00 uur, waarna Nel Luiken een half uurtje later haar eerste vraag zal stellen. De pubquiz duurt tot ongeveer 18.00 uur. Indien gewenst, kunt u aansluitend aanschuiven voor een heerlijke daghap. Veel deelnemers aan de quiz maken gebruik van deze culinaire optie. Dit heerlijke, door Hans Bos bereide, gerecht is immers verkrijgbaar voor slechts 8,50 euro.

Meedoen
Wilt u meedoen? Neem dan contact met ons op en wij plaatsen uw team op de deelnemerslijst. Wij zien u graag bij de volgende editie van de Bos Pubquiz!