Op het moment hebben wij geen High Teas. 

High tea in IJmuiden: genieten van gezelligheid, thee en hapjes!

High tea is in IJmuiden een bijzonder populair uitje. Houdt ook u van zoete en hartige hapjes en een heerlijke kop warme thee? Kom dan gezellig met vriend(inn)en naar Bos Kookt. Want daar serveren wij een bijzonder smakelijke High tea voor u!

De High tea is bijna 200 jaar geleden ontstaan. De Britse hertogin Anna van Bedford kreeg in de namiddag altijd trek in iets lekkers. Naast een kop Engelse thee wilde zij graag wat zoete en hartige hapjes nuttigen. De combinatie van smakelijke sandwiches en andere heerlijkheden sprak haar bijzonder aan. Zelfs zo aan, dat ze haar high society vriendinnen introduceerde in deze High tea.

High tea in IJmuiden
Vandaag de dag is de ‘Hoge thee’ nog steeds bijzonder populair. En niet alleen meer voor rijke mensen. Een breed publiek geniet van de combinatie van gezelligheid met een lekker hapje en drankje. Bij Bos Kookt serveren wij de lekkerste High tea van IJmuiden. ‘Naast het onbeperkt proeven van diverse soorten thee, zijn onze feestelijke hapjes allemaal zelfgebakken en vers’, vertelt gastvrouw Marjolijn de Pagter. ‘Zo kunt u onder andere genieten van quiches, fingersandwiches en soep. Voor de liefhebbers van zoet hebben wij heerlijke taartjes, scones met jam en clotted cream. Maar ook bonbons, koekjes en muffins staan op ons populaire High tea menu.’

High tea IJmuiden Bos Crealijn lekkere citroenmerenguetaart
High tea IJmuiden Bos Kookt Crealijn lekkere thee
High tea IJmuiden Bos Kookt en Crealijn

Tarief
De kosten voor dit totale toparrangement bedragen € 20,- per persoon. Wilt u naast thee ook nog wat anders drinken? Dat is uiteraard mogelijk. Deze overige drankjes zijn dan wel voor eigen rekening. De High tea (duur maximaal 2,5 uur) gaat alleen door vanaf 8 personen. Houd onze website, Facebook (pagina CreaLijn) en Twitter-pagina goed in de gaten wanneer we speciale High tea dagen organiseren.

Gezellig met vrienden of familie
Natuurlijk kunt u zelf ook met een groep naar de Groeneweg 80 in IJmuiden komen om van de ‘Hoge thee’ te genieten. Wij hebben de mogelijkheid om u op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag tussen 12.00 en 16.30 uur te ontvangen. Op ’s zondags kan dit van 13.00 tot 18.00 uur.

Reserveren
Wilt u reserveren of meer informatie? Naam dan contact met op met Marjolijn via telefoon (06-55182822) of stuur een email naar hans@boskookt.nl Reserveringen graag minimaal twee dagen van tevoren. Dan zorgen wij dat alle lekkernijen vers gebakken klaar staan als u gezellig bij ons langskomt!