Deze maand is het een waar quizfestijn bij Bos Kookt. We hebben namelijk 2 quizzen voor u op het menu staan; de muziekquiz en de pubquiz. Aanstaande zondag 14 oktober vindt de muziekquiz plaats en een week later op zondag 21 oktober is onze maandelijkse pubquiz. 

Lijkt het u leuk om een quiz te doen met allerlei muziekvragen, -weetjes en -fragmenten? Dan is de muziekquiz misschien iets voor u! Op zondag 14 oktober as. vindt de muziekquiz plaats en we hebben nog plek voor een paar teams. De quiz zal starten om 15.30 uur (inloop 15.00 uur) en wordt gepresenteerd door Jan van den Hoff en Rob Koch. Jan is meer jazz en klassiek georiënteerd, terwijl Rob meer van de rockmuziek is. Toch zullen zij een quiz aan u presenteren die gevarieerd is en alle muziekstijlen zal bevatten. Ook zullen er muziekfragmenten worden gespeeld, zowel via de boxen als live in de zaak. Voor de winnaars is er een geldprijs van €50,00 te verdienen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Geef u dan op met een team van 2-5 personen. (€4,00 pp). Ook is er naderhand gelegenheid om te smullen van de daghap (€8,50) graag van tevoren te reserveren.

Naast de muziekquiz zal ook weer de maandelijkse pubquiz worden gehouden. Deze is een week later, namelijk op zondag 21 oktober. Zoals u gewend bent wordt deze quiz gepresenteerd door Nel Luiken. De quiz heeft wel een verandering ondergaan. De vragenrondes zijn meer afwisselend en algemener. De actualiteiten- en muziekronde zijn nog onveranderd. De starttijd is hetzelfde als die van de muziekquiz, namelijk 15.30 uur (inloop 15.00 uur). Ook hier kunt u zich opgeven met een team van 2 – 5 personen (€4,00 pp) en tevens kunt u de daghap reserveren (€8,50). Gaat u er met de prijs van €50,00 vandoor? 

Tot snel!?