De Bos Pubquiz is al niet meer weg te denken in het restaurant. Elke derde zondag van de maand neemt quizmaster Nel Luiken de teams mee langs 7 afwisselende rondes vol met vragen. Vaste rondes zijn ‘actualiteiten’ en ‘muziek’. De rest van de rondes wisselen van categorie. Nel probeert hierbij rekening te houden met het publiek. Soms is er een sportronde bij of een ronde met te raden plaatjes, zo is er voor ieder wat wils.

Makkelijk is het niet! Zinnen als ‘Je moet het maar net weten’ of ‘Het ligt op het puntje van mijn tong’ worden vaak uitgesproken. Toch blijven de teams enthousiast, want het is des te leuker als je wel het antwoord op de vraag weet en met een gevarieerd team weet de één dit en de ander dat. Voor je het weet ga je er zomaar vandoor met de geldprijs van €50,-.

Het is leuk om gezellig met elkaar wat te drinken/eten en ondertussen actief bezig te zijn. Een goede besteding van de zondagmiddag.

Op zondag 19 maart is het weer zover. Inloop is om 15.00 uur en om 15.30 uur starten we. Meestal zijn we rond de klok van 18.00 uur klaar, waarna er gelegenheid is om de daghap te nuttigen. Er is nog plek, dus u kunt zich nog opgeven. Kosten zijn €4,- pp. Een team mag bestaan uit 2-5 spelers. Wilt u ook gebruik maken van de daghap, laat dit dan bij de reservering even weten. (kosten daghap €8,50)