De maandelijkse pubquiz bij Bos Kookt is een groot succes. Het knusse en gezellige karakter zorgt ervoor dat we verschillende vaste teams elke maand terugzien. Wij hebben plek voor zo’n 7 à 8 teams en juist dat kleinschalige maakt het erg sfeervol. ‘We krijgen een huiskamergevoel’ wordt vaak gezegd.

In principe vindt de pubquiz plaats op de derde zondag van de maand. Wij nemen de vrijheid om hier, indien nodig van af te wijken. Zo ook in de maand november. Deze maand zal de pubquiz plaatsvinden op zondag 27 november.

We zijn geopend vanaf 15.00 uur en om 15.30 uur zal Nel Luiken starten met de eerste vragenronde. Deze ronde heeft als vaststaand onderwerp ‘actualiteiten’. Alle teams zijn hiervan op de hoogte, zodat ze zich alvast een beetje extra kunnen voorbereiden. Wellicht zal er in de aankomende quiz een vraag over Trump te vinden zijn 😉
Ook ronde 7 en tevens laatste ronde staat vast, dit is de muziekronde. Nel speelt fragmenten af en de kandidaten raden welke artiest en titel erbij horen.
De andere 5 ronden hebben een wisselend thema. Nel Luiken probeert, waar kan, aan te sluiten bij de interesses van het publiek. Zo hebben we ‘sport’ gehad, maar ook ‘mode’ en ‘gereedschap’.

De pubquiz duurt tot ongeveer 18.00 uur. De winnaars worden bekend gemaakt en nemen de geldprijs van €50,- in ontvangst, Daarna is er voor de liefhebbers een heerlijke daghap.

Lijkt het u leuk om ook eens mee te doen met onze pubquiz? Geeft u zich dan op via de mail of telefonisch (0255-533061) Een team mag bestaan uit minimaal 2 en maximaal 5 personen, de inschrijfkosten bedragen €4,- pp. U kunt ook reserveren voor de daghap, deze kost €8,50.