Sinds een paar jaar kunt u bij Bos Kookt ook heerlijk High Tea’en. Marjolijn verzorgd deze High Tea, zij maakt en bakt alles zelf. Dit komt voort uit een hobby- u kunt er dus vanuit gaan dat alles met liefde is bereid!

Wat kunt u zoal verwachten?
De High Tea bestaat uit 3 rondes. We beginnen met de hartige hapjes; u kunt genieten van 3 soorten fingersandwiches en diverse warme hapjes. Daarna, in ronde 2, volgen de echte Engelse scones met clotted cream en zelfgemaakte jam. Een scone houdt het midden tussen een broodje en een cakeje en is van zichzelf een beetje saai, maar door er room en jam op te doen wordt het een verrukkelijk hapje dat bij een High Tea niet weg te denken is.
We sluiten de High Tea af met een ronde van zoetigheden. Van alles kunt u proeven, van een monchoutaartje tot een citroen meringuegebakje of een lekkere chocolademuffin. Dit alles vergezeld met een ruime keuze aan verse theesoorten van Simon Levelt. Laat u eens verrassen.

High Tea alleen voor vrouwen???
Het antwoord hierop is natuurlijk een dikke ‘NEE’. Want waarom zouden mannen niet kunnen smikkelen van al die lekkere hapjes. Gelukkig zien we ook veel heren bij onze High Tea, die het vooroordeel durven te trotseren. En soms wordt er weleens een biertje bij besteld 😉

Wanneer is er weer een High Tea?
De High Tea vindt plaats op vaste middagen, deze zullen via Facebook aangekondigd worden.
Omdat Marjolijn alles zelf maakt en dit veel tijd in beslag neemt, gaat de High Tea alleen door bij een minimum van 8 deelnemers.
De eerstvolgende High Tea is op zaterdag 10 december tussen 12.00 en 17.00 uur. Lijkt het u leuk om aan te sluiten, dan kunt u reserveren. Kosten €20,00
Bent u al met een groepje van minimaal 8 personen, dan kunt u ook op andere momenten reserveren. (Dit is mogelijk op alle middagen behalve maandag en vrijdag). Neem dan even contact met ons op.