Buiten is de herfst duidelijk te zien. Regenachtig weer, vallende blaadjes en de temperatuur is een stuk lager dan vorige maand. Ook bij Bos Kookt kunt u de herfst ontdekken. Niet alleen aan de pompoenen in vensterbank, maar ook op de kaart.

Een nieuw seizoen, een nieuwe menukaart, met gerechten die meer passen bij kouder en guurder weer. Zo is het warme chocotaartje weer terug en kunt u genieten van een verrukkelijk speculaasdessert.

Nieuwe vleesgerechten op de kaart zijn hertenbiefstuk, lamshaasjes en langzaam gegaarde kalfswang. Dit laatste klinkt sommige mensen wat vreemd in de oren, maar wanneer ze het proeven merken ze dat het heerlijk, zacht vlees is. Bij de hoofdgerechten wordt een zelfgemaakte puree met rode kool of stamppot geserveerd.

Naast vleesgerechten heeft Bos een wisselend visgerecht en wisselende veganistische- en vegetarische gerechten. Ook voor vleeseters is dit de moeite waard eens te proberen.

Het theatermenu blijft bij veel gasten populair. U kunt dit (vaststaande) menu minstens een dag van tevoren bestellen. Voor slechts €29,50  heeft u een 3- gangen- menu met afsluitend kopje koffie/thee. Het menu verschilt per maand en kunt u vinden op onze website (theater met bos)

Wie weet tot snel in ons restaurant!