Bos Kookt is gesloten in de maanden juli en augustus. In september kunt u weer bij ons terecht.

Bos Kookt is gesloten, maar mocht u met een grote groep willen eten, dan kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
Ook kunt u op zondag 31 juli terecht voor een heerlijke High Tea! U bent van harte welkom vanaf 13.00 uur om te smikkelen van een grote variëteit aan zoete- en hartige hapjes. (kosten €20,- pinnen helaas niet mogelijk) Reserveer minimaal 2 dagen van tevoren via de mail of telefonisch: Marjolijn de Pagter 06-55 18 28 22 CreaLijn)
In september zijn wij weer bij u terug.

Wat kunt u in september allemaal van ons verwachten?
Theaterbezoek en theatermenu
Het nieuwe schouwburgseizoen gaat weer van start, dit houdt in dat u voor de voorstelling eerst gezellig een hapje bij ons kunt komen eten. Dit kan a la carte, maar u kunt ook kiezen voor het theatermenu. Houdt u hiervoor onze site in de gaten.

Bos pubquiz
Ook hebben wij weer een pubquiz in september. Deze vindt plaats op zondag de 18e. Nel Luiken zal u weer uitdagen met vragen uit allerlei categorieën en we sluiten af met een heerlijke daghap. Kosten: inschrijvingsgeld €4,00 pp, daghap €8,50 Geef u op tijd op met uw team, ervaring leert dat we snel vol zitten.

Gaat u op vakantie, dan wensen wij u een mooie, zonnige en vooral relaxte vakantie toe! Wij hopen u allemaal in september weer te zien met een gezonde eetlust.