Restaurant Bos Kookt uit IJmuiden begint 2016 op prachtige wijze. Want tijdens de start van het nieuwe jaar lanceren wij trots onze gloednieuwe website! Daardoor kunnen wij u nog beter op de hoogte houden van welke leuke, heerlijke, lekkere en bijzonder gezellige zaken wij voor onze gasten bedenken en organiseren.

Neemt u een kijkje op onze website? Dan ziet u op de pagina’s menu en Theater met Bos welke heerlijke gerechten wij voor u serveren. Maar ook voor een gezellige high tea, bierproeverij en uw feesten en partijen┬ákunt u bij Bos terecht. Bovendien kunt u bij ons een leuke workshop taart maken volgen en huisvesten wij elke maand een hele gezellige Pubquiz. En zoekt u een even lekker als leuk cadeau? Schaf dan de Bos cadeaubon of de Gift for You restaurant cadeau card aan. Bos Kookt is het enige IJmuidense etablissement dat aan de Gift for You restaurant cadeau card verbonden is!

Nieuwe website en nieuwsbrief
En wilt u op de hoogte blijven van de allerlaatste Bos-nieuwtjes? Via deze website schrijft u zich heel eenvoudig in voor onze periodieke nieuwsbrief. Bent u benieuwd wat er in het Bos gebeurt? Meld u dan direct aan! Het enige wat u hoeft te doen is links onderaan de webpagina uw e-mailadres achterlaten.

Gezellig
U ziet het al: Houd Bos Kookt en onze nieuwe website in de gaten! Want we zullen ook hier ons laatste nieuws plaatsen. Wilt u meer weten of een reservering plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. Hans Bos en zijn enthousiaste team zien u binnenkort graag in ons restaurant aan de Groeneweg 80 in IJmuiden!